У ліцеї №17 м. Павлоград, як і у інших школах країни, сьогодні розпочався навчальний рік. За парти сядуть три перших класи ― «А» (програма «Інтелект України»), «Б» і «В» («Нова українська школа»).

Цьогоріч у ліцеї №17 зробили укриття, тож діти зможуть більше часу проводити в школі, спілкуватися з педагогами і однолітками. У ліцеї будуть навчатися 860 учнів.

Для першокласників підготували свято першого дзвоника ― танці, квести, в яких діти подорожували школою. Святкову лінійку почали з хвилини мовчання за загиблими і Гімну України.

Свято супроводжувалося стабілізаційними відключеннями світла, електроенергія у школі була «на генераторі».

Загалом у Павлограді сіли за парти майже 900 першачків. До 10 вересня планується завершити капітальний ремонт укриття в Ліцеї № 7 (470 місць), а до кінця року — в Ліцеї № 1 (470 місць).

На Дніпропетровщині навчальний рік розпочинається для більш ніж 318 тисяч хлопців і дівчат. Серед них понад 25 тисяч першокласників. Нові знання вони здобуватимуть у різних форматах. Найбільше у змішаному, бо так працюватиме майже 57% закладів освіти. Ще 28% – очно, інші – дистанційно.

Share.
Leave A Reply