У Павлограді загинув волонтер військової доставки «Від брата» Євгеній Черепович. Про це у Фейсбуці повідомив заступник голови з соціальних питань в ППО ОО НПГУ ш. «Павлоградська», волонтер Олександр Болотін.

«Гинуть люди не тільки на сході, а скрізь, де б’ються українські серця💔З глибоким сумом повідомляємо, вчора, в нашу волонтерську родину #Військовадоставка “ВІД БРАТА” прийшла страшна біда. В страшному смертельному ДТП, разом з військовими, загинув наш брат, друг, побратим Жека, Сергійович. Ще за добу до цього він отримав відношення з частини, і вже через декілька днів повинен був вступити в ряди ЗСУ… Важко підібрати потрібні слова, бо важко загоїти в серці болючу рану втрати. Жека був для всіх нас, і для кожного окремо особливим, рідним, настоящим козаком, справжнім українцем…», — написав Олександр Болотін.

Церемонія прощання з Євгенієм Череповичем відбудеться  у неділю, 20.10.2024 р., о 13:00 за адресою: вул. Центральна 19. Опісля о 14:00 процесія та чин поховання на кладовище (Луганська алея).

Share.
Leave A Reply