У Павлограді пройшов незвичайний майстер-клас для ветеранів. Його особисто провів президент Асоціації рестораторів півдня Італії, шеф-кухар Паоло Брешиа.  Готували традиційну італійську страву ветерани російсько-української війни та члени їхніх родин.

Це вже не перший захід.  Мета такої серії ― це перепрофілювання ветеранів, стимулювання їх у відкритті або розвитку власного ресторанного бізнесу, з особливостями технологічних процесів італійської кухні. Вже вдруге захід приймає Західно-Донбаський професійний ліцей.

На першому готували спагеті з помідорами ― один з найвідоміших рецептів.

«Це проєкт про повернення ветеранів до цивільного життя. Сьогодні ми приготуємо чікателі з мідіями. Зробимо також маленьку перевірку того, як запам’ятався учасникам минулий майстер-клас», ― розповів Паоло Брешиа.

Як проходив майстер-клас ― дивіться на відео:


Ця стаття стала можливою за підтримки програми «Голоси України», яка є частиною Ініціативи Ганни Арендт і реалізується Лабораторією журналістики суспільного інтересу спільно з Європейським центром свободи преси та медіа і фінансується Федеральним міністерством закордонних справ Німеччини. Програма не впливає на редакційну політику, а даний матеріал містить виключно погляди та інформацію, отриману редакцією.

Comments are closed.