У транзитному шелтері в Павлограді благодійники фонду “Карітас” щодня готують обід для близько 150 людей, евакуйованих із зони бойових дій. На приготування смачних домашніх котлет використовують близько 3 кг м’яса щодня.
Про це повідомляє Карітас Маріуполь.
Головні відповідальні за польову кухню працюють просто неба, і взимку — в мороз, і влітку — в аномальну спеку. Попри це встигають стежити за приготуванням їжі, допомагати маломобільним відвідувачам та підтримувати порядок у приміщенні.

Щодня в благодійній їдальні на базі транзитного шелтеру “Карітас” годує від 100 до 200 осіб, евакуйованих з небезпечних районів Донецької області.

Проєкт здійснюється завдяки підтримці організацій Caritas Ukraine та Caritas Norge. Їхня допомога дозволяє щодня забезпечувати евакуйованих гарячим обідом та хоча б тимчасовим відчуттям домашнього затишку.