Klitschko Foundation за грантової підтримки Українсько-данського молодіжного дому (Ukrainian-Danish Youth House) запрошує молодь 14-17 років з усіх громад України до участі в проєкті “Debate Camp”.

Реєстрація триває до 18 серпня: https://noteforms.com/forms/rejestraciia-na-projekt-debate-camp-1ejnsn

“Debate Camp” ― це унікальна можливість для молоді України не лише отримати цінні знання та навички, але й стати рушіями змін у власних громадах. В проєкті візьмуть участь 20 підлітків  з усієї України, що вирушать в кемп та протягом 5 днів навчатимуться у потужних спікерів та менторів, беручи участь у навчаннях, дискусіях та дебатах. В останній день буде проведений фінальний дебатний турнір за участі представників Українсько-данського молодіжного дому, Федерації дебатів України, Посольства Данії та медіа.

Після повернення з кемпу підлітки реалізують власні локальні проєкти у своїх громадах, з метою інтеграції дебатної культури в позакласну діяльність навчальних закладів. Klitschko Foundation надасть учасникам підтримку в реалізації локальних проєктів, а команда менторів допоможе їх реалізувати.

Share.
Leave A Reply