21 лютого на базі Західнодонбаського професійного ліцею відбувся майстер-клас для ветеранів та їхніх родин. Його проводив італійський шеф, президента Асоціації рестораторів півдня Італії Паоло Брешини.
Учасники власноруч готували тісто для пасти з помідорами та базиліком.


Шеф-кухар не лише ділився лайфхаками з приготування пасти, а й розповідав цікаві історії про її інгредієнти, їхні особливості та правильне поєднання. Завершився майстер-клас дегустацією — кожен мав можливість скуштувати справжню італійську пасту, створену власноруч.


Як повідомляли у ДніпроОВА, це проєкт «Ветерану війни – професійну зайнятість», а майстер-клас ― частина комплексної програми професійної адаптації захисників, спрямованої на перепрофілювання, навчання та працевлаштування ветеранів.