Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом жорстокого поводження з тваринами у Синельниківському районі. У с. Кислянка місцевий мешканець розстріляв двох собак. 1 жовтня о 15:00 надійшла заява в поліцію.

«В рамках розслідування опитані свідки та очевидці вказаної події. Наразі триває досудове розслідування. Особа, яка може бути причетна до вказаного правопорушення, встановлена», ― розповіли в поліції.

Господарка тварин написала пост в Instagram, в якому звинувачила у злочині мешканця села, його батька та інших спільників.

«Жорстоко застрелив моїх псів в центрі  села Кислянка приблизно в 14:40 годин . Які навіть схилили голову перед цією мерзотою.  Він їх жорстоко розстріляв з рушниці.  Ще й був зі своїм батьком та іншими спільниками які намагалися знищити сліди свого злочину! Вони не врахували що на одному із будинків відеоспостереження!» ― написала жінка.

В коментарі одному з видань ймовірний підозрюваний сказав, що думав, що ці собаки ― вовки.

До слова, за день до вбивства, тварини втекли з подвірʼя. Того ж дня власники розпочали пошук собак, та публікували оголошення у соціальних мережах.

Справою аймаються правоохоронці.

Share.
Leave A Reply